Voor werkgevers 

Eerlijkheid vinden wij belangrijk, we zijn transparant en we doen wat we beloven; kunnen wij geen geschikte kandidaat vinden, dan bieden we altijd een alternatief. Is een kandidaat nog niet klaar voor een nieuwe baan, bijvoorbeeld door gebrek aan kennis of vaardigheden, dan helpen wij op een andere manier, denk aan ontwikkeld pad, hulp bij het ontdekken van talent of het beperken van afstanden tot de arbeidsmarkt.

Onze overtuiging is dat iedereen talent heeft en talent moeten wij met elkaar benutten. Door op het juiste moment over het juiste talent te beschikken, helpen wij ondernemers om succesvol te zijn en te blijven, daar zetten we ons elke dag voor in met grote betrokkenheid, een luisterende oor en oog voor de toekomst.

Wij verdiepen ons in de knelpunten van onze opdrachtgevers en bijten ons vast in de vraag achter de vraag, dit doen wij onder meer binnen de branches: productie, industrie, transport en logistiek, bouw en techniek….

Onze kracht is om, afhankelijk van de behoefte, een passende oplossing te bieden.

Wij werken volgens de strang regels van NEN44000, daardoor bent u bescherm van aansprakelijkheid m.b.t. geen betaling van loonheffing en sociaal lasten van uw ingehuurd personeel via workimpuls.

Algemene voorwaarden

Download hier onze algemene voorwaarden.

Benieuwd over wat wij kunnen voor u betekenen?

Stel hieronder uw vraag, wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.